Facebook Login

SEZNAMKA
Hledám lásku
PRO ZADANÉ
Pro nevěrné
HANDICAP
Pro postižené
SEX
Sex seznamka
SEX EROTICKÉ
Bary, podniky
FLIRT
Kontakt

Hovězí maso

Hovězí maso - hovězí plec
Vlastnosti: Na pečení Na dušení Steakové masa Na guláš

 Popis
Jiný (zlidovění) používaný název

plec
vlastnosti
Přerostlé, ne mastné maso, šťavnatější než stehno.
Kuchyňské použití
Na vaření, dušení, ragú, guláše.
dietetické hodnocení
4

Popis
Jde o cennou masitou část jatečného těla skotu. Je to svalovina s nízkým obsam tuku, t uk se vyskytuje v kolísavého vrstvě pouze na povrchu. Při starších a těžších kusech skotu se vyskytuje i nitrosvalově tuk. Na vnitřní straně ramene se mohou nacházet zbytky cévního napájení svalu.

Prodej hovězí maso

Více na naších stránkách, viz link: prodej hovězí maso